kaartkerst

De jongste telg en de oudste Oma, Roos en Noa ..We hebben de eerste foto’s gehad van de pups van Ivanhoe, een zoon van Aragon er is een prachtig nest gestroomde pups geboren alles is goed gegaan trotse mama is Jolie.

Inmiddels zijn ze bijna 2 weken en zullen de oogjes wel open zijn heerlijk om te zien dat ook Opa Aragon voor goed nageslacht zorgt ..

DSC00827

Cinderella v.h. Slaghek - "Noa"WinnerNoa

1 Uitmuntend Veteranen Klasse

Veteranen Winner '11

Noa is nu ook;

Nederlands Veteranen Kampioen

Ja we hebben maar weer een show met haar gedaan was niet de bedoeling want mevr is eigenlijk te jong en ja puppyklasse nog 1x dan .

Alleen in de ring en haar broer als andere puppy beide hebben het goed gedaan en was leuk om Bink terug te zien, wat een stoere vent is dat geworden is al geen puppy meer in zijn type en bouw maar hij doet zijn naam eer aan, een echte Bink met een belovende kwalificatie en Lilly een veelbelovend en Beste Puppy dus naar de erering en net zo snel er weer uit want ook deze keurmeester hield niet van fransjes.

Mooie beker en vaantje en om 16.30 weer thuis haar volgende show is Rotterdam maar dat duurt nog even eind augustus na de vakantie.

Dan staat ze in de meestal volle jeugdklasse.

Dit is dan de laatste show voorlopig geweest met Lilly,  ook haar broer Spike was er (Luciano) een prachtige bull geworden .

Beide stonden in de puppyklasse met de keurmeester mevr Ratton (F) voor de teven en de reuen Mevr H.Denis (F) beide hebben de beste beentjes voorgezet en kregen een 4e plaats.

Helaas geen foto's deze keer.

Net na de middag waren we klaar en zijn heerlijk van het mooie weer gaan genieten.

Even de update van de dames alles gaat nog heel goed Niek doet net of ze niet drachtig is maar oh wat zit die buik soms in de weg.

Elvira is niet zo dik dus die gaat wat makkelijker van haar plek ha ha .

Inmiddels hebben we het meeste klaar de laatste dingen doen we voor het weekend want dan is het tijd om te gaan uitkijken naar het grut.

Ben zo benieuwd wat het wordt en zeker de kleuren heb ik geen idee van wat het gaat worden.

Inmiddels zitten ze dus op dat 53 en 54 dus we gaan aftellen.